:: Ελληνικά :: English :: Русский


Εταιρεία

Βρίσκεστε στην υποσελίδα: Αφοί Χαζάκη \ Εταιρεία

Η εταιρεία παραγωγής Εκκλησιαστικών και Ιερατικών Ειδών Αφοί ΧΑΖΑΚΗ Ο.Ε., ιδρύθηκε το 1972 στην Θεσσαλονίκη και διευθύνεται από τον επιχειρηματία Ιωάννη Χαζάκη.

Η εταιρεία έχει πάντα ως στόχο της την παροχή Εκκλησιαστικών ειδών υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές, με προσήλωση στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση.

Εδραζόμενοι σ' αυτή τη συλλογιστική, επιλέξαμε να παράγουμε οι ίδιοι την πλειοψηφία των ειδών μας, στα πλαίσια μιας καθετοποιημένης παραγωγικής αλυσίδας, που περιλαμβάνει ιεροραφείο, βιοτεχνία χειροποίητου επίπλου και χυτήριο.

Η τήρηση αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας στην παραγωγή των Εκκλησιαστικών και των Ιερατικών προϊόντων και η άμεση εξυπηρέτηση, κέρδισαν την αγάπη του Ιερού μας Κλήρου αλλά και την εμπιστοσύνη των Επιτρόπων και των Δωρητών των Ορθόδοξων Ναών μας.

Η παράθεση των προϊόντων που ακολουθεί δεν είναι ούτε εξαντλητική, ούτε στατική, καθώς ανανεώνουμε σημαντικό μέρος των προϊόντων μας σε ετήσια βάση. Βεβαίως κάθε δική σας παρότρυνση, σκέψη ή υπόδειξη, μας είναι πολύτιμη, γιατί πιστεύουμε στους Ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε και γιατί αποβλέπουμε στην οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης και φιλίας.

Σας ευχόμαστε λοιπόν καλή πλοήγηση στον δικτυακό μας τόπο και είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε απορία ή πρότασή σας.

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους της Επιχείρησης

Ιωάννης Χ. Χαζάκης
Γενικός Διευθυντής

 


Οι εγκαταστάσεις μας

Οι εγκαταστάσεις μας


  


Login Αναζήτηση Καλάθι αγορών
active³plus 4.1 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·